Політика
16 лютого 2016
Я опублікувала питання на Фейсбуці та отримала нецензурну лексику - нардеп Королевська
Наталія Королевська поділилася досвідом спілкування із Фейсбук-спільнотою.
news-image

Опозиційний блок підготував альтернативний звіт натомість звіту Уряду, де відображено всі показники, які країна отримала за час правління чинного Кабміну. Про це повідомила сьогодні на брифінгу нардеп від "Опоблоку" Наталія Королевська, передає кореспондент «Є!»

"Втім, краще за все дають оцінку чинному Уряду міжнародні рейтинги. Зокрема, наразі Україна має перше місце у рейтингах: найбідніших країн Європи, країн із найслабшою економікою, найкорумпованіших країн Європи. Крім того, ми маємо 218 місце із 228 країн світу за рівнем народжуваності та 218 із 228 за тривалістю життя. Це є відповідю на роботу чинного Уряду", - заявила Королевська.

Також депутатка повідомила, що запитала своїх передплатників на Фейсбуці про те, відповіді на які питання вони хотіли б почути від членів Уряду Арсенія Яценюка.

"І що відповіли люди? Тут багато нецензурної лексики, найцензурніше: чи мають наші керівники совість і коли вони підуть у відставку?"- поділилася Наталя Королевська.

За словами депутатки, робота Уряду "вкрай незадовільна", тому нардепи від "Опоблоку" голосуватимуть за визнання звіту Уряду, що відбудеться сьогодні, непрофесійним і не будуть його приймати.

Крім того, "Опоблок" буде ставити питання щодо відставки Уряду.

"З цим урядом Україна не вийде із кризису", - наголосила нардеп.