Події
17 лютого 2016
Деканоїдзе не бачить Ківу в новій переатестованій поліції
Глава Нацполіції Хатія Деканоідзе не бачить керівника департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Іллю Ківу в новій переатестованій поліції.
news-image

Про це Хатія Деканоідзе заявила в інтерв'ю "Українській правді", пише «Є!».

Я - перший поліцейський, я - глава Національної поліції. Давати оцінки вчинкам - це справа внутрішньої безпеки. Вони цим займаються, якщо є якісь помилки або якісь факти. Я вже сказала, переатестація поки що не закінчилася. Але особисто моя думка - я не бачу Ківу поліцейським офіцером у нашій новій поліції, - заявила Деканоідзе, коментуючи питання переатестації Іллі Ківи.

Водночас, вона закликала дочекатися переатестації центрального апарату Нацполіції.

Ми вже майже закінчили переатестацію. В Києві та області закінчили, триває переатестація центрального апарату. Але це не останній етап очищення кадрового ресурсу поліції. Це перший етап очищення. Тому я тут, щоб поступово добиватися того, щоб функціонал, структура і люди, які працюють у нашій команді, були адекватними і гідними, - додала Деканоідзе.

Раніше ЗМІ повідомляли ряд фактів, що викликають питання з приводу призначень Ківи, нині підполковника, який не мав раніше якогось військового звання, досвіду служби в армії, з фактом судимості, на посаду керівника департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції.

Читайте також: Стало відомо, що насправді шукали в будівлі Нацполіції Києва