Суспільство
17 лютого 2016
Віра Брежнєва офіційно стала «послом доброї волі»
Співачка допомагатиме людям, хворим на СНІД.
news-image

Відома співачка Віра Брежнєва погодилася на пропозицію програми ООН по боротьбі зі СНІДом ЮНЕЙДС й офіційно влаштувалася на роботу "послом доброї волі". Про це вона розповіла в інтерв'ю, повідомляє «Є!».

"Посада моя називається «посол доброї волі», так що я доброволець. У мене є зарплата - один долар. Тому, коли мені кажуть, що це піар чи за гроші, хочеться сказати: ну тоді і ви приєднуйтесь, попрацюємо разом", - зауважує співачка.

Брежнєва наголосила, що погодилася добровільно допомагати людям, хворим на СНІД, щоб запобігти новим захворюванням. Зокрема вона займається просвітницькою діяльністю. Запевняє, що молодь дуже легко вберегти від зараження, головне завчасно попередити про необхідні засоби безпеки.

З ВІЛ-позитивним статусом, вчасно діагностованим, впевнена Брежнєва, теж можна якісно прожити багато років. Важливо на ранній стадії почати необхідну терапію.

"Це невиліковне, але вже не смертельне захворювання. Якщо його вчасно виявити, почати і не переривати лікування, можна прожити довге повноцінне життя", - підкреслює співачка.

Брежнєва наголосила, що сама щорічно проходить повне обстеження у лікарів й мотивує до цього власних дітей.