Політика
18 лютого 2016
«Самопоміч» не прийде на ранкове засідання ВР
Фракція попередила про своє рішення голову ВР.
news-image
Фракція «Самопоміч» заявила, що не з'явиться на ранкове засідання Верховної Ради. Про це йдеться у заяві фракції на сторінці Facebook, передає «Є!».

Згідно з текстом, 18 лютого відбудеться Провід партії, який ухвалить остаточне спільне рішення партії та фракції «Самопомочі».

Фракція «Самопоміч» не бачить можливості брати участь у засіданнях парламенту до моменту ухвалення рішення Проводом партії. Усвідомлюючи важливість питань порядку денного на 18.02.2016, фракція «Самопомочі» попередила Голову Верховної Ради та Президента України про готовність підтримати законопроекти з «безвізового» пакету, відставку Генпрокурора, а також постанову про відставку Прем’єр-міністра, – йдеться у заяві. 

Фракція повідомляє, що готова брати участь у засіданні парламенту з 16.00 і просить врахувати таку позицію під час внесення важливих питань на розгляд парламенту.

Як повідомлялося, «Самопоміч» вирішила бойкотувати засідання парламенту 17 лютого. А ввечері 17 лютого лідер фракції «Самопоміч» Олег Березюк мав розмову з президентом Петром Порошенком

Нагадаємо, 16 лютого парламент заслухав річний звіт Кабінету міністрів. Депутати визнали роботу уряду незадовільною, однак провалили голосування за відставку Кабміну.

Читайте також: Порошенко домовляється із «Самопоміччю»