Політика
18 лютого 2016
Ляшко: «Дострокові вибори - це план Путіна»
Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко наполягає на зміні уряду.
news-image

Олег Ляшко в розмові з кореспондентом «Є!» підтвердив, що відповідні постанови про скасування голосування щодо відставки уряду зареєстровані, але, на жаль, відповідно до Конституції це неможливо зробити на цій поточній сесії парламенту.

По суті, це була змова між олігархами, які продовжують керувати і президентом, і членами уряду, і частиною депутатами у парламенту, які не голосували за відставку уряду, - вважає політик.

Проте в цій складній ситуації він бачить вихід у формуванні нової коаліції для уникнення дострокових виборів, які грають, на думку Ляшка, лише на руку Путіну.

Ми наполягаємо, що має бути зміна уряду, має бути змінена радикально єкономічна політика. Саме тому ми пропонуємо, щоб уникнути дострокових виборів, що є фактично реалізацією плану Путіна на дестабілізацію ситуації в країні, сформувати нову коаліцію, нову програму дій в безпековій сфері, в економічній сфері , в гуманітарній сфері, в міжнародній сфері. І на підставі нової програми - формування нового уряду, - вважає Ляшко.

Саме в такому оновленому уряді , в новій коаліції бачить Олег Ляшко свою партію. 

Читайте також: Партія Ляшка не повернеться до коаліції - нардеп