ТОП-5 легендарних акторів, які не отримували Оскар
Вже 28 лютого стануть відомі переможці цьогорічної кінопремії.
news-image

«Є!» пропонує згадати відомих голлівудських акторів, які мали величезний успіх, були улюбленцями публіки, однак так і не отримали омріяну нагороду.

Найпопулярніший актор, який у свої 40 років так і не отримав Оскар, хоча п'ять разів був номінований на нагороду - це Леонардо Ді Капріо. У 2014 році в мережі активно кепкували з розчарованого обличчя актора, коли премія дісталася Метью Макконахі. Цього року у Лео є всі шанси нарешті отримати статуетку.

Американський актор, режисер і музикант Джонні Депп також мав шанси отримати Оскар, однак залишився без нагороди. Деппа тричі номінували на премію.  

Кіану Рівз був улюбленцем публіки та незмінним героєм багатьох блокбастерів, однак ці картини жодного разу не принесли актору номінацію на Оскар.

Іспанський актор і режисер Антоніо Бандерас став високооплачуваним та відомим актором в Голлівуді, але так і не отримав Оскар.

Джим Керрі - легендарний актор, який відомий своїми комедійними ролями. Не менш захопливо вдавалися актору і драматичні ролі. Керрі визнаний багатьма критиками, однак Оскара у актора не має.