Київ
20 лютого 2016
У Києві бійці «Правого сектору» закидали камінням та петардами офіс Ахметова (ВІДЕО)
Активісти таким чином протестували проти тих, хто фінансує бойовиків на Донбасі.
news-image

Сьогодні, 20 лютого, у Києві вшановують пам'ять Героїв Небесної Сотні, які загинули два роки тому під час Революції гідності, повідомляє «Є!».

Бійці "Правого сектору" та інші активісти спочатку прийшли під стіни Адміністрації президента, а потім вони йшли центром столиці та почали трощити вікна в офісах тих компаній, які, на їхню думку, фінансують бойовиків на Донбасі.

Активісти розтрощили камінням вікна в офісі компанії мільярдера Ріната Ахметова на вулиці Десятинній, який знаходиться навпроти Міністерства закордонних справ та Михайлівського Золотоверхого собору. У той час у соборі на панахиді за Героями Небесної Сотні був присутній президент України Петро Порошенко.

Потім активісти пішли на Хрещатик. Там вони розтрощили вікна російського "Альфа банку".

Потім вони пішли до станції метро "Арсенальна". Там також розбили вікна в офісі "Сбербанку Росії". Активісти кидали ще й зеленку та петарди. На вивісці вони пошкодили літеру "С" у слові "Росії".

Так як рух транспорту на Хрещатику зараз перекритий, нікого з хуліганів-активістів одразу не заарештували. Зараз на місцях погромів уже працюють слідчі.