Суспільство
20 лютого 2016
У Сергія Притули і Борислава Берези виникла сутичка через прокурорський автомобіль
Автомобіль нардепа пошкодили дверцята прокурорської автівки.
news-image

Відомий шоумен і волонтер Сергій Притула написав гнівний допис у Facebook про те, як йому зіпсували день вшанування пам'яті жертв Майдану, який він провів разом із сином, повідомляє «Є!».

Притула розповів, що після відвідування Майдану пішов разом із народним депутатом Бориславом Березою до грузинського ресторану. Приятелі розмовляли про проблеми в країні, ділилися хвилюваннями, у обох було тяжко на душі, пише Притула.

"Аж тут телефонує помічник/водій мого товариша і повідомляє наступне, мовляв, щойно його машину трішки зачепили іншим авто, а конкретніше, із поряд запаркованої іномарки виходив пасажир і відкриваючи дверку трошки деформував дверку авто мого знайомого", - зауважив шоумен.

Винуватцем неприємної, але банальної ситуації став володар автомобіля Порш Каєн з прокурорськими "корочками" на лобовому склі. Водій автівки сказав, що максимум, чим може зарадити - це вибачитись. Відшкодовувати збитки він наміру, очевидно, не мав.

Коли з ресторану вийшов Борислав Береза, пише Притула, то "прокурор", впізнавши депутата, відразу погодився вирішити цю проблему. Водія ж, наголошує телеведучий, він хотів просто відшити куди подалі.

Резюмував свій допис Сергій Притула питанням, звідки у скромного прокурора з невеликою зарплатнею таке елітне авто й чому він дозволяє собі, після усіх трагічних подій в країні, таку поведінку.