Емма Уотсон на рік піде з акторської професії
Зірка поттеріани скористається вільним часом для того, щоб зайнятися самоосвітою і якомога більше читати.
news-image

Актриса Емма Уотсон розповіла про бажання на рік піти з професії заради особистісного розвитку і діяльності на підтримку фемінізму. Про це вона заявила в інтерв'ю журналу Paper, пише «Є!».

«Мене залученість в фемінізм дійсно стала звільняти і просвіщати. Я, як мінімум, позбулася невдоволення собою, від якого раніше дуже страждала », - пояснила Уотсон.

Актриса, яка є послом доброї волі ООН, займається проектом «ВінДляНеї» (HeForShe), мета якого - привернути увагу чоловіків до боротьби за права жінок. Крім того, нещодавно вона створила в Twitter феміністський книжковий клуб Our Shared Self.

Уотсон зазначила, що скористається вільним часом для того, щоб зайнятися самоосвітою і якомога більше читати. В її планах - читати по одній книзі в тиждень, не рахуючи ще одного твору в місяць в рамках Our Shared Self.

25-річна Емма Уотсон прославилася роллю Герміони у франшизі про Гаррі Поттера. Також вона знімалася в стрічках «Елітне суспільство», «Добре бути тихонею», «Кінець світу 2013: Апокаліпсис по-голлівудськи», «Ной» та «Затемнення».