Суспільство
21 лютого 2016
Поліцейський, що застрелив пасажира BMW, працював паламарем у сільській церкві
До служби у поліції, під час Євромайдану, Олійник працював слідчим, а потім звільнився. 
news-image

Патрульний поліції Сергій Олійник, який застрелив пасажира BMW, раніше був паламарем у селі Тирловка Вінницької області, передає «Є!» із посиланням на ТСН.

Сьогодні, 21 лютого, мешканці села планують збори на підтримку Сергія, якому днями Печерський суд обрав запобіжний захід у видгляді арешту.

Він нормальний, колись за батюшкою ходив - паламарем був до армії. Носив кадило, - розповів Мирослав Павлюк, кум Олійника.

Крім того, до служби у поліції, під час Євромайдану, Олійник працював слідчим, а потім звільнився.

Його змушували заводити справи, а він не захотів. Він начебто написав заяву про звільнення, але його не відпускали, поки не закриє справи. Тягали, телефон прослуховували. Потім на сторінці у нього побачив "Нова поліція - моя поліція, - розповів Павлюк.

Нагадаємо, що 18 січня столичний Печерський районний суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту для патрульного Сергія Олійника, підозрюваного у вбивстві пасажира BMW під час автопереслідування в Києві.  Поліцейський перебуватиме під вартою протягом 2 місяців. 

Як відомо, вночі проти 7 лютого четверо молодиків на іномарці протягом години тікали від поліції. Зрештою поліцейські відкрили вогонь по автомобілю і застрелили 17-річного Михайла Медведєва.

Читайте також: Завтра журналістів познайомлять з документами, в яких йдеться про співпрацю екс-президента Польщі зі спецслужбами