Суспільство
21 лютого 2016
«Мене поліція оштрафувала 2 рази. Я радий», - Парасюк взяв участь у мітингу на підтримку поліції
Нардеп вийшов на площу, щоб висловити протест через вибіркове правосуддя.
news-image

Позафракційний народний депутат Володимир Парасюк взяв участь у мітингу на підтримку Національної поліції України, який триває на Софійській площі у Києві. В ексклюзивному коментарі кореспонденту «Є!» відомий сотник Майдану повідомив, що прийшов, в першу чергу, підтримати реформу правоохоронних органів в Україні.

Нардеп наголосив, що зараз мова навіть не йде про те, треба засуджувати поліцейського Сергія Олійника чи ні. Йдеться про виконання чинного законодавства України, яке має бути об'єктивним, а не вибірковим.

Патрульна служба, переконаний нардеп, повинна мати монополію щодо дотримання законів. Й ми не можемо вказувати, коли їм варто реагувати, а коли - ні. Бо тоді, певен Володимир Парасюк, ми рухатимемося в тому ж напрямку, які і "продажні судді та прокурори".

"Я народний депутат, якого оштрафували 2 рази. Я радий, що народних депутатів, незважаючи ні на що, зараз штрафують. І так має бути завжди", - зауважив він.

Якщо людина перевищила швидкість й несла загрозу життю інших осіб, то вона має розуміти, що це потягне за собою певні наслідки, наголошує політик. Він підкреслює, якщо поліцейський перевищив свої повноваження, то має понести покарання. Але зараз ми спостерігаємо, як патрульного віддали на поталу людям, які самі їздять містом нетверезі. 

На питання кореспондента щодо участі Сергія Олійника у фабрикуванні справ проти автомайданівців, Парасюк відповів: на мітинг відстоювати прийшов сам принцип порушення норм закону. Якщо патрульний справді винен, то це дуже прикро, але даний факт не дає привід влаштовувати з цієї справи судилище, переконаний нардеп.