Суспільство
21 лютого 2016
Фреймут подає до суду на архитектора, який робив їй ремонт
Телеведуча твердить, що чоловік ошукав її й зник із грошима.
news-image

Відома телеведуча Ольга Фреймут, яка нещодавно переїхала у нову столичну квартиру, зізналася, що під час ремонту натрапила на архітектора-афериста. В інтерв'ю журналу Viva ведуча розповіла, що чоловік схибив під час виконання робіт й не захотів показати звітність, повідомляє «Є!».

Фреймут зауважує, що купила квартиру у новому будинку, оскільки мешкати у старих "з привидами" не може. Архітектор, якого вона найняла для ремонту, не залишив у квартирі жодного балкону.

"Я починала робити ремонт ще до війни - тоді у мене було багато корпоративів. Я давала цьому архітектору суми, які він просив, і навіть не заглядала до кошторису. Йому якось вдалося втертися до мене в довіру - такий спокійний був, буддист, тим більше створив вже інтер'єри для Олександра Богуцького, Оксани Караванської. Я йому і повірила", - зізналася ведуча.

Згодом, розповідає Ольга, вона почала помічати браковані й неякісні меблі, безліч недоліків у ремонті. Останньою краплею стало те, що її донька Злата впала з крісла, яке було прилаштоване до стелі.

"Коли ж я попросила надати мені все чеки з магазинів, мій дизайнер раптом пропав. Ми готуємося подавати на нього до суду", - підкреслює вона.

Ведуча розповіла, що вважає ситуацію цілком стандартною й певна, що багато людей потрапляли у схожі негаразди. Вона не падає духом, оскільки квартира на Подолі була її давньою мрією. Саме цей район столиці нагадує Ользі Львів та Лондон.