Події
21 лютого 2016
На Одещині автобус потрапив у масштабне ДТП
Внаслідок аварії 3 людини загинули.
news-image

В ніч на 21 лютого на трасі Одеса-Київ зіткнулися пасажирський автобус, три вантажівки та два легкових автомобілі. Внаслідок ДТП загинули 3 людини. Про це повідомили у прес-службі Держслужби з надзвичайних ситуацій, передає «Є!».

"На 375 кілометрі траси Київ – Одеса між населеними пунктами Жовтень і Старі Маяки сталась ДТП за участю 6 транспортних засобів", — йдеться у повідомленні.

За інформацією повідомлення, водій автобуса "Москва-Кагул" не впорався із керуванням й зіткнувся з двома легковими автомобілями, які стояли на узбіччі дороги. У результаті зіткнення автобус перекинувся на проїжджу частину, де відбулося зіткнення ще з двома вантажними автомобілями та мікроавтобусом.

У автобусі знаходилось 37 чоловік, троє з них загинули на місці. Ще шістьох постраждалих карети швидкої допомоги доправили до Ширяївської районної лікарні. Згодом один з постраждали, після надання першої медичної допомоги, був відправлений додому. У інших медики діагностували переломи, забої, різані рани та травматичний шок.

Троє жертв — чоловіки 1990, 1995 і 1977 років народження.