Україна
21 лютого 2016
У готелі «Козацький» радикали оприлюднили свої вимоги
Вони вимагають, перш за все, впливу суспільства на уряд.
news-image

Представники "Революційних правих сил", котрі 20 лютого захопили готель Міноборони "Козацький", оприлюднили свої вимоги до влади. Про це на прес-конференції заявив представник штабу організації Антон Бондаренко, повідомляє ТСН, пише «Є!».

Колишній айдарівець й член організації "Білий молот" Антон Бонадернко наголосив, що "революціонери" вимагають "відновлення конституційного ладу, конструктивних зміни у вигляді громадського уряду або впливу суспільства на уряд, що дасть можливість реалізувати пряме народовладдя в Україні".

Лідер РПС зауважив, що складі організації багато колишніх військових, ветеранів АТО, але їх акція є мирною.

"Ми зробимо все, щоб зміни в Україні пройшли без крові. Але якщо злочинці при владі спробують здійснити силовий розгін або якісь провокації, то ті бойові об'єднання, які входять в нашу координаційну платформу РПС, стануть на захист українського народу, і ніхто не вагатиметься", - наголосив Бондаренко.

Ще один з лідерів "революціонерів", екс-нардеп Юрій Кармазін підкреслив, що вони виробили план дій, який отримав назву "За відновлення конституційного ладу в Україні". Він передбачає звільнення політв'язнів, відставку уряду, глави Нацбанку, секретаря РНБО, начальника Генштабу ЗСУ, керівників силових відомств, заборону участі у владі всім, хто був при владі в останні 10 років і "завдав величезної шкоди Україні".