Світ
22 лютого 2016
У Мілані відкриється виставка «Подих весни»
Виставка "Un soffio di primavera 2016" буде присвячена камеліям.
news-image

5 і 6 березня в мальовничий парк вілли Некк Кампільо в Мілані повертається п'ята виставка "Подих весни", "Un soffio di primavera", що зачаровує фарбами і ароматами перших весняних квітів, передає «Є!».

На виставці, яка проходитиме в саду на відкритому повітрі та в зимовому саду на даху вілли, власну продукцію представлятимуть тридцять кращих італійських і зарубіжних розплідників, обрані FAI - Італійським фондом захисту навколишнього середовища.

Відвідати виставку - це означає відправитися в захоплюючу подорож через кольори і аромати, які захоплюють і збуджують почуття: гості зможуть не тільки побачити, а й придбати велику кількість рослин, рекомендованих до висаджування після зимової перерви, а також меблі, інструменти садівництва і продукцію для догляду за зеленими куточками у власному будинку або патіо.

Виставка "Un soffio di primavera 2016" буде присвячена камеліям із залученням до участі в заході італійської асоціації культиваторів камелій і засновників відомого розплідника камелій в провінції Вербанії.

Діти, потрапивши на захід, зможуть брати участь в розважальних "квіткових" творчих майстернях, де їм буде запропоновано навчитися створювати квіткові гірлянди і гербарій з трав.

Читайте також: В Італії «кавового короля» поховали в гігантській кавоварці