Суспільство
23 лютого 2016
Шеф-редактор Інтера вибачилася за матюки в сюжеті про Небесну сотню (відео)
Лайка керівника прорвалася за кадром в прямому ефірі під час спілкування з родичами загиблих.
news-image

Шеф-редактор телеканалу Інтер Марія Столярова вибачилася за нецензурну лексику в прямому ефірі сюжету про Небесну сотню. Про вибачення керівник повідомила на своїй сторінці в Facebook, передає «Є!» із посиланням на Кореспондент.

Інцидент стався під час програми "Подробиці тижня" 21 лютого. Журналіст телеканалу спілкувалася в прямому ефірі з родичами загиблих на Майдані 18-21 лютого 2014 року. При цьому за кадром почувся голос редактора зі словами "ну-ка, давайте закінчуйте цю х**ю".

Після цього Столярова написала в соцмережі, що вибачалася за ненормативну лексику та опублікувала відповідне відео.

Весь день роздавала інтерв'ю. Про звичайну технічну лажу в ефірі. За мат вибачалася раз п'ять, перед учасниками програми, зокрема. І так, раз на два місяці я і моя програма комусь стабільно заважають, - повідомила шеф-редактор.

Також Столярова повідомляла ЗМІ, що спілкувалася по технічному каналу з асистентом на сусідньому майданчику. При цьому відбулася технічна накладка, зазначила редактор. Матюки вона пояснила нервами, поспіхом і роботою з кількома прямими ефірами одночасно.

За даними ЗМІ, Столярова є громадянкою РФ і раніше працювала на російському телеканалі Рен-ТВ. Також вона відома як автор репортажів про ситуацію на сході України.

Надоело. Весь день раздавала интервью. Про обычную техническую лажу в эфире. За мат извинялась раз 5, перед участниками ...

Опубликовано Марией Столяровой 22 февраля 2016 г.

Читайте також: Нардеп запропонував бойкотувати «Інтер» через образу Небесної сотні