Резонанс
23 лютого 2016
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення вирішила перевірити телеканал Інтер
Буде вирішуватись питання про проведення позапланової перевірки каналу та питання щодо сюжету, в якому шеф-редактор образила Небесну сотню.
news-image

Після скандалу із некоректним висловлюванням шеф-редактора каналу "Інтер" у сюжеті про Небесну сотню, Нацрада з питань телебачення і радіомовлення вирішила провести засідання з цього приводу, передає «Є!».

Як повідомив голова Нацради Юрій Артеменко в коментарі "Інтерфакс-Україна", буде вирішуватись питання про проведення позапланової перевірки каналу та питання щодо сюжету.

Раніше регулятор вже виносив питання про призначення перевірки телеканалу у зв'язку з трансляцією фільму, у якого є ознаки порушення українського законодавства.

Я попросив, щоб ми додали до проекту цього рішення і питання щодо сюжету (про Небесну сотню), – повідомив Артеменко.

Раніше у Мережі з'явилось відео, як шеф-редактор телеканалу "Інтер" і громадянка Росії Марія Столярова в прямому ефірі жорстоко образила Небесну Сотню. Під час прямого ефіру з Майдану Незалежності журналіст телеканалу спілкувалася з родичами загиблих в лютому 2014 року активістів. Голос за кадром, який належить Столяровій, перервав трансляцію зі словами "Нумо, давайте закінчуйте цю х*йню". Пізніше вона пояснила нецензурну лексику технічним браком. Всі ці слова нібито були звернені до її асистента.

Читайте також: Шеф-редактор Інтера вибачилася за матюки в сюжеті про Небесну сотню (відео)