Спорт
24 лютого 2016
Міністр молоді та спорту України дав напуття вболівальникам на сьогоднішній матч між «Динамо-Київ» та «Манчестер Сіті»
Міністр зазначив, що "українські вболівальники - найкращі у світі", і закликав їх проявити справжній патріотизм.
news-image

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов на своїй сторінці у Фейсбуці звернувся до вболівальників, які сьогодні відвідають гру між «Динамо-Київ» та «Манчестер Сіті», що відбудеться на НСК «Олімпійський», передає «Є!»

Зокрема, міністр зазначив, що фанати футболу "роками чекали" історичний поєдинок 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між «Динамо-Київ» та «Манчестер Сіті». 

Ми всі бажаємо українській команді перемоги. Ми всі хочемо, щоб збулася мрія мільйонів українців і наш «Олімпійський» отримав право приймати фінал Ліги чемпіонів у сезоні 2017/2018. Від сьогоднішнього матчу, його організації та поведінки на стадіоні залежить міжнародний престиж України, - написав Ігор Жданов.

Міністр зазначив, що "українські вболівальники - найкращі у світі", і закликав їх проявити справжній патріотизм. 

Неодноразово українські команди досягали дуже важливих перемог саме завдяки неповторній підтримці 12-го гравця. Разом із командою «Динамо-Київ» закликаю всіх уболівальників не допускати будь-яких проявів расизму. Справжнім проявом патріотизму та любові до України – стане гідна, коректна, цивілізована поведінка вболівальників на сьогоднішньому матчі, - вважає Ігор Жданов.

Читайте також: Київське «Динамо» попросило фанів чемно поводитися на стадіоні