Спорт
25 лютого 2016
Тренер Манчестер Сіті заявив, що у першому таймі у Динамо «шансів не було взагалі»
Мануель Пеллегріні вважає, що боротьба не закінчена.
news-image

У прес-конференції після матчу «Динамо»-«Манчестер Сіті» тренер англійців Мануель Пеллегріні зізнався, що під час вчорашньої гри йому довелося похвилюватися, передає «Є!»

Я задоволений, що нам вдалося досягти позитивного результату. Ми перемогли в гостях 3:1, але боротьба не закінчена і найгірше, що ми можемо зробити, це подумати, що вже виграли протистояння з Динамо. У нас попереду багато матчів, в тому числі в Прем'єр-лізі.

Нам потрібно бути повністю готовими до них і показати все, на що здатні. Сьогодні ми грали з дуже хорошою командою, в матчі-відповіді в Манчестері нам доведеться непросто.

Думаю, сьогоднішню гру можна розділити на дві частини. У першому таймі ми контролювали гру, забили два м'ячі і ще створили кілька моментів. У Динамо шансів не було взагалі. У другому таймі через подвійний рикошет нам був забитий м'яч, що додало Динамо впевненості. Були у нашого суперника ще моменти, нам довелося похвилюватися. Але потім ми перехопили ініціативу і забили ще один м'яч.

Сьогодні ми забезпечили перемогу і зробили досить серйозну заявку на вихід у наступний раунд. Але нам про цю гру вже потрібно забути, добре відновити сили і почати готуватися до Ліверпуля. Якщо з Ліверпулем зіграємо так само, як і з Динамо, вдасться досягти позитивного результату, - заявив після матчу Мануель Пеллегріні.

Нагадаємо, вчора «Динамо» програло «Манчестер Сіті» у першому матчі 1/8 Ліги Чемпіонів із рахунком 1:3.

Читайте також: Активісти можуть відновити блокаду російських фур