Світ
25 лютого 2016
Геращенко опублікував відео про те, як у Сіетлі патрульна поліція переслідувала неадекватного правопорушника
Нардеп зазначив, що людям із слабкими нервами і "захисникам права їздити в неадекватному стані за кермом", краще це відео не дивитись.
news-image

Нардеп Антон Геращенко опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці відео про те, як в Сіетлі патрульна поліція переслідувала неадекватного правопорушника на спортивній машині, передає «Є!».

Це офіційні ролик, зроблений Патрульній поліцією, яка показує, як вона захищає жителів Сіетла від неадекватних правопорушників, що створюють загрозу для життя і здоров'я своїх співгромадян, - написав нардеп.

Як зазначив Геращенко, на відміну від "скаженого" київського BMW, водій з Сіетла заїхав на вузьку вуличку, де був заблокований поліцейськими. Причому один з поліцейських пішов на таран, правда на не високій швидкості.

Що було після того, як оточений поліцією неадекватний водій тільки спробував рушити з місця - можете подивитися самі (з 3 хв. відео - ред.) - написав Геращенко.

Нардеп попередив, що людям із слабкими нервами і "вразливим захисникам права їздити в неадекватному стані за кермом", це відео краще не дивитися.