Події
25 лютого 2016
У ДСНС уточнили інформацію щодо обвалу перекриттів у будинку в Києві
З-під завалів звільнили п'ятьох постраждалих.
news-image

У розборі руйнування на вул. Б.Хмельницького у столиці бере участь спецтехніка Київводоканалу - самоскиди та великопідйомні автокрани, повідомляє кореспондент «Є!».

За інформацією, за фактом обвалу будинку у центрі Києва розпочато кримінальне провадження за ст. 271 КК України. Досудове слідство проводить Шевченківське управління поліції. Прокуратурою міста хід розслідування взято на контроль.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій уточнили, що станом на 19:10 25 лютого  з-під обвалу перекриттів у відселеному будинку в Шевченківському районі міста Києва звільнено п'ятьох осіб. Усіх будівельників, які опинилися у пастці зруйнованого будинку, доправлено до столичної лікарні.

На місці події працюють 21 одиниця техніки та 120 чоловік, зауважили у ДСНС. До рятувальних робіт залучено кінологічну службу та рятувальників КМДА.

При пошукових роботах використовується тепловізор та запроваджуються хвилини тиші. Охорону місця події здійснює Національна поліція.

Нагадаємо, 25 лютого у другій половині дня у будинку №12 по вулиці Богдана Хмельницького впало перекриття. Відомо, що обвалилося кілька поверхів.