Старший син Бекхемів перетворюється на Дон Жуана
Хлопець фліртує з кількома дівчатами одночасно.
news-image

Син Девіда і Вікторії Бекхемів - Бруклін схоже, скоро затьмарить свого знаменитого батька, який завжди користувався великим успіхом у жінок. Наприклад, на останній вечірці, організованій з нагоди вручення музичної премії Brit Awards в Лондоні, він щосили фліртував з 21-річною актрисою Джемма Маккензі. Гості вечірки помітили, що Бруклін весь вечір не відходив від дівчини, і та явно не заперечувала проти його залицянь, пишуть ЗМІ, повідомляє «Є!».

У цьому не було б нічого дивного, якби в нього не було постійної подружки - Соні Бен Аммар.

Буквально за пару днів до описаної вище вечірки, Бруклін і його кохана весело відзначили її день народження. Соні виповнилося 16 років, і вона влаштувала з цієї нагоди церемонію прощання з дитинством. Свято пройшло в Діснейленді, де Соня, її бойфренд і компанія їх друзів каталися на атракціонах і дуріли. Бруклін начепив на себе вуха Міккі Мауса, а вона - величезний бант його подружки Мінні. А ще тижнем раніше син Бекхемів з'явився з Сонею, як зі своєю офіційною супутницею, на вечірці, що послідувала за врученням премій «Grаmmy».

Бруклін і Соня зустрічаються вже близько року. Вони познайомилися в на початку 2015-го, коли відпочивали разом зі своїми сім'ями на Мальдівах.