Найкращі жіночі образи на червоній доріжці «Оскару-2016» (ФОТО)
Поки номінанти премії, схрестивши пальці, чекали вердикту академіків, серед найяскравіших красунь Голлівуду зав'язалася битва на негласний титул королеви балу.
news-image

Елегантна хода, ідеальна укладання і наряди від-кутюр - церемонію вручення кінопремій «Оскар» і подальшу вечірку з вшануванням переможців називають головною світською подією року, тому зоряні красуні заради звання королеви червоної доріжки готові на все, пише «Є!».

Володарка витонченою фігури Марго Роббі в цей вечір і сама нагадувала статуетку «Оскар» - відверту сукню, немов покрите золотою «риб'ячої лускою», підкреслило всі достоїнства красуні.

Витончена і сексуальна Шарліз Терон постала на червоній доріжці в довгій червоній сукні з вирізом майже до пупка. Модні критики одностайно визнають, що це чи не єдина актриса, якій вдається виглядати не вульгарно навіть в такому відвертому вбранні.

Номінантка на «Оскар» за кращу жіночу роль у фільмі «Джой», зухвала і чарівна Дженніфер Лоуренс з'явилася на червоній доріжці в бальному платті з пишною спідницею з оборками з чорної органзи. На цей раз критики високо оцінили вибір молодої актриси, яка рік тому очолила рейтинги модних провалів.

Неймовірно зворушливий образ вибрала для минулої церемонії зірка епатажу Леді Гага. Її біле плаття перегукувалася з музичною композицією, яку вона зіграла за роялем для гостей церемонії. У білосніжному вбранні вона виконала пронизливу пісню про зґвалтування: в 19 років Леді Гага була піддана нарузі з боку продюсера. Сильний проникливий голос дівчини і гранично відвертий текст пісні змусили розплакатися весь зал.

Для секс-символу фанатів «Зоряних воєн» Дейзі Рідлі цей вихід у світ став одним з перших в кінокар'єрі, проте дівчина вже заслужила похвалу від модних критиків. Мініатюрну фігуру актриси прикрасило плаття до щиколоток сірого кольору.

Ще одна номінантка на премію «Оскар» в нашому рейтингу кращих образів - ірландська акторка Сірша Ронан. На червоній доріжці вона демонструє стриманий смак, хоч і не позбавлений фірмової британської ексцентричності. Відкрите зелену сукню вона підібрала в тон пронизливим зеленим очам.

Колумбійська актриса Софія Вергара, яка отримала визнання в США, - справжнє втілення розкоші. Ідеальні форми красуні підкреслило темно-синє плаття, а густе волосся актриса зібрала в кінський хвіст.

Проте головною модною сенсацією «Оскара 2016» стала неймовірна Гарнер Дженніфер. Перебуваючи в тіні свого більш успішного екс-чоловіка Бена Аффлека, в останні роки вона перестала бути об'єктом уваги модних фотографів. Але на минулу церемонію випав її світський камбек. Та ще який яскравий!

Читайте також: Леонардо Ді Капріо отримав омріяний «Оскар»