Події
29 лютого 2016
Вранці у столичному хостелі зловмисники побили та пограбували постояльця (відео)
Жертвою зловмисників став випадковий киянин.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУ НП в м. Києві, близько дев’ятої години ранку п’ятеро друзів повернулися після нічних розваг у приміщення хостелу, в якому вони винаймали ліжко-місце, передає «Є!».

Туди їх не впустили, оскільки за проживання вони не заплатили. Тому у помешкання вони вирішили залізти через балкон. Підсаджуючи один одного, вони потрапили до кімнати, де спав чоловік, у якого з-під светра виглядав золотий ланцюжок. Зловмисники напали на потерпілого та почали бити його ногами та руками. Забравши ланцюжок із медальйоном, мобільні телефони та гроші, злодії вибігли на вулицю та зникли в невідомому напрямку.

Поліцейських та лікарів викликали свідки події.

Працюючи за прикметами, правоохоронці оперативно наздогнали злочинців. Підозрювані встигли здати награбоване в ломбард. Усі п’ятеро перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Із пояснень затриманих стало відомо, що вони приїхали до Києва на заробітки.

Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Чоловіків затримали, вони перебувають під вартою.

За вчинене пограбування їм загрожує до шести років ув’язнення.

Подія сталася у Голосіївському району столиці.

Читайте також: Львівські патрульні затримали водія у стані алкогольного сп'яніння, що у шістнадцять разів перевищував норму