Події
1 березня 2016
Водія BMW, що влаштував перегони з поліцейськими, випустили із зали суду
Ростислава Храпачевського випустили під особисті зобов'язання
news-image

Сьогодні, 1 березня, Голосіївський суд Києва обрав запобіжний захід водію BMW Ростиславу Храпачевському – його випустили під особисті зобов'язання, передає «Є!» із посиланням на ТСН.

Згідно обраного запобіжного заходу, Храпачевський повинен повідомляти слідчого про зміну адреси проживання, якщо це буде мати місце, також заборонено відвідувати заклади, де реалізовують алкогольні напої, крім того водій має знайти постійну роботу.

Прокуратура вимагала найсуворішого запобіжного заходу, який передбачає інкримінована стаття, - це цілодобовий домашній арешт. Прокурори побоювались, що Храпачевський може втекти. Однак суд не задовільнив це клопотання.

Храпачевського судять за  статтею - опір представникам влади (правоохоронних органів0.

Нагадаємо, вночі проти 7 лютого четверо молодиків на іномарці протягом години тікали від поліції. Зрештою поліцейські відкрили вогонь по автомобілю і застрелили 17-річного Михайла Медведєва. 18 січня столичний Печерський районний суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту для патрульного Сергія Олійника, підозрюваного у вбивстві пасажира BMW під час автопереслідування в Києві. Поліцейський перебуватиме під вартою протягом 2 місяців. 

Читайте також: Нардеп оприлюднив фотографії побитого глави громадянського корпусу «Азов-Крим» Краснова