Події
1 березня 2016
Київські патрульні з пострілами затримали п’яного водія (фото)
Навіть після того, як машина зупинилася, водій зачинився всередині й не виходив.
news-image

Сьогодні київські патрульні з пострілами затримали п’яного водія, передає «Є!» із посиланням на прес-службу Патрульної поліції.

Вранці патруль на вул. Саперно-Слобідській помітив чорний Honda Civic, що стояв під шляхопроводом, порушуючи ПДР. Постукали у вікно. З машини вийшов чоловік, який ледь стояв на ногах з дуже помітними ознаками сп'яніння. Усвідомивши, що це поліцейські, стрибнув за кермо та почав утікати, безліч разів створюючи своєю манерою їзди загрозу життю іншим учасникам руху. Неодноразово наказували зупинитися.

В селі Старі Безрадичі екіпаж патрульних зігнав Honda з дороги в багнюку. На законні вимоги поліцейських не реагував. Натомість створював загрозу життю патрульним, які стояли поруч. Лише після того, як поліцейський прострелив два лівих колеса, машина зупинилася, однак водій зачинився всередині й не виходив. Для затримання агресивного водія розбили бокове скло, - повідомили у відомстві.

На затриманого склали адмінпротоколи за ст. 122-2 (невиконання вимоги про зупинку), ст. 130 ч. 2 (водіння у стані сп'яніння вдруге за рік), ст. 185 (злісна непокора), винесли постанову за стоянку з порушенням ПДР та непред’явлення документів ст. 126 ч.1.

Крім того, патрульні подали на чоловіка заяву в управління поліції за опір правоохоронцям. На місці пригоди працюють слідчі.