Події
1 березня 2016
Київський адвокат створив на Донеччині банду, яка вбила працівника СБУ
Прокуратура Донецької області завершила розслідування вбивства співробітника СБУ Віктора Мандзіка 21 березня 2015 року у Волновасі.
news-image

Як повідомляє «Є!» із посиланням на прес-службу прокуратури, у жовтні 2014-го року адвокат з Києва створив банду, до складу якої увійшли жителі Дніпропетровщини.

Адвокат запропонував їм згуртуватися в озброєну банду, яка повинна базуватися на території проведення АТО і маскуватися під співробітників охоронного підприємства, - зазначили у відомстві. - У період з листопада 2014 року по березень 2015 року члени банди скоїли серію розбійних нападів на магазини в Донецькій області та окремих громадян, а також викрадали транспортні засоби. Вони заподіяли шкоду на суму понад 1,5 мільйони гривень".

21 березня минулого року у Волновасі ватажок банди разом зі своїми товарищами зупинили три вантажні фури під приводом запобігання контрабанді товарів і почали вимагати пред'явлення документів у водіїв.

Кол и на місце події прибув працівник СБУ, правопорушники відібрали у нього його службове посвідчення та його табельний автомат. Після цього адвокат вбив правоохоронця.

Читайте також: Водія BMW, що влаштував перегони з поліцейськими, випустили із зали суду