Резонанс
2 березня 2016
Слідство: Гюльчехру Бобокулову підбурювали до вбивства дитини
Суд заарештував підозрювану на два місяці.
news-image

Слідство стверджує, що громадянка Узбекистану Гюльчехра Бобокулова, підозрювана у вбивстві малолітньої дівчинки в Москві, діяла не одна, у справі є підбурювачі. Так стверджує слідство. За словами слідчого, їх особи поки не встановлені, ведеться розшук, передає «Є!» із посиланням на ТАСС.

На даний час не встановлені співучасники і підбурювачі, - сказав слідчий в Пресненському суді Москви, де вирішується питання про арешт Бобокулової.

Пресненський суд Москви заарештував Гюльчехра Бобокулову на два місяці. Гюльчехра Бобокулова заявила, що не заперечує проти свого арешту.

Згодна. Не заперечую, - сказала підозрювана на питання суду про обрання їй запобіжного заходу.

На судовому засіданні няня вела себе впевнено і холоднокровно. Вона розповіла, що з чоловіком знаходиться в розлученні. У неї троє дітей - 20, 19 і 16 років, які проживають з родичами в Узбекистані.
Раніше, відповідаючи на питання журналістів, Бобокулова заявила, що вбити дівчинку їй "наказав Аллах".
У вівторок слідчі допитали підозрювану. Вона розповіла, що після розлучення з першим чоловіком вона жила в цивільному шлюбі. За словами Бобокулової, трьох дітей від першого шлюбу у неї відібрали родичі.

Ми з ним розлучилися, після третього сина він мене вигнав на вулицю. Він живе в Узбекистані. Діти живуть в трьох сторонах - один у чоловіка, другий - з моїм татом, третій - у сестри чоловіка. І вони мене вигнали на вулицю. Це по-людськи? - розповіла Гюльчехра Бобокулова.

За даними джерела в правоохоронних органах, Бобокулова, за попередніми даними, в момент скоєння вбивства дитини була в стані гострого психічного розладу.

Читайте також: На Київщині молодик відкрив стрілянину по людях