Резонанс
2 березня 2016
У патрульного Олійника відбулось зіткнення з іншим ув'язненим в слідчому ізоляторі - Антон Геращенко
Адвокати вимагають почати кримінальне провадження за фактом недбалості посадових осіб СІЗО і за фактом нанесення тілесних ушкоджень Олійнику.
news-image

У патрульного Олійника відбулось зіткнення з іншим ув'язненим в слідчому ізоляторі. Про це повідомив на сторінці у Фейсбуці нардеп Антон Геращенко, який присутній на засіданні апеляційного суду у справі про арешт патрульного поліцейського Сергія Олійника, передає «Є!».

У Сергія синець на губі. Щойно з'ясувалося, що в Лук'янівському СІЗО, випадково або через злі наміри, було допущено його утримання з іншими правопорушниками, в результаті чого у нього сталося зіткнення з іншим ув'язненим в слідчому ізоляторі, - написав нардеп.

За словами Геращенка, адвокати вимагають від прокуратури почати кримінальне провадження за фактом недбалості посадових осіб слідчого ізолятора і за фактом нанесення тілесних ушкоджень Олійнику.

До зали суду приїхало понад 40 односельчан Сергія з села Тирлівка Бершадського району Вінницької області.

Як повідомлялося, підтримати Сергія Олійника в зал суду приїхали Міністр МВС Арсен Аваков, Начальник Національної поліції Хатіа Деканоідзе, мер Києва Віталій Кличко.

Читайте також: На суді по справі патрульного Олійника присутнє все керівництво МВС та Віталій Кличко