Суспільство
2 березня 2016
Молода дружина 80-річного Джигарханяна прокоментувала свої стосунки з чоловіком
До реєстрації шлюбу закохані жили разом 5 років.
news-image

25 лютого поточного року 80-річний актор Армен Джигарханян одружився на своїй 36-річній обраниці Віталіні Цимбалюк-Романовській, з якою він знайомий вже 15 років, передає «Є!».

Молода дружина відомого актора прокоментувала свої стосунки з чоловіком.

Розповідаючи, як Армен Борисович зробив їй пропозицію, Віталіна зазначила, що вчинок її коханого був досить несподіваним, хоча і довгоочікуваним. Про необхідність розписатися Джигарханян повідомив Цимбалюк-Романовській після перегляду вистави "Різдвяна історія", прем'єра якої відбулася в Санкт-Петербурзі.

Коли вирішувалося питання з датою заходу, Віталіна запропонувала оформити шлюб в день їхнього знайомства, 25 березня. Актор відповів, що їм не варто надовго відкладати реєстрацію шлюбу, запропонувавши розписатися 25 лютого.

Працівники РАЦСу пішли молодятам назустріч, закривши установу для відвідувачів під час їх розпису.

Віталіна також зазначила, що штамп у паспорті не змінив відносин молодят, оскільки до цього вони жили разом 5 років.

Однак реєстрацію шлюбу Армен Джигарханян вважає необхідним кроком, оскільки він допомагає краще усвідомлювати відповідальність, яку ти несеш за кохану людину.

Закінчуючи розмову з журналістами, Віталіна Цимбалюк-Романовська розповіла, що вони з чоловіком не замислюються про дітей, однак не виключають, що можуть стати щасливими батьками.

Читайте також: У Китаї дворічний хлопчик випав на ходу з багажника машини (відео)