Суспільство
3 березня 2016
Як незабутньо провести 8 Березня разом із коханою
Поради, як влаштувати 8 Березня справжнє свято для коханої.
news-image

8 Березня потрібно не просто вручити коханій дівчині або дружині подарунок, але й влаштувати для неї справжнє свято, продумати, як ви проведете разом цей день. 

«Є!» розповість, що мають на увазі жінки під поняттям "справжнє свято", та як його організувати, якщо ви ще тільки зустрічаєтеся, або якщо ви вже живете разом.

Як відсвяткувати 8 Березня, якщо ви ще не живете разом

Перш за все постарайтеся влаштувати собі вихідний від роботи чи навчання день. Заздалегідь домовтеся про це, придумайте будь яку причину, бо найкраще, якщо ви проведете з коханою весь святковий день.

Якщо це з якихось причин неможливо, все одно постарайтеся, щоб у вашої коханої святковий настрій розпочався ще з ранку. Наприклад, можна встати раніше, та ще до роботи чи навчання залишити під її дверима букетик тюльпанів або якусь милу м'яку іграшку. А потім подзвонити їй та попросити визирнути за двері.

Якщо з якихось причин залишити такий подарунок під дверима неможливо, то просто забіжіть до неї з самого ранку та вручіть невеличкий букетик. Також заінтригуйте її, скажіть, що ввечері її буде чекати дещо дуже цікаве. 

Також можна вручити листівку, в якій ви напишете, о котрій годині та де ви будете чекати вашу кохану ввечері. Обов'язково допишіть, що дрес-код - це святкове вбрання. 

Гарантуємо, що ваша дівчина буде з нетерпінням чекати вечора, вибирати наряд, робити зачіску. Дівчата дуже люблять збиратися на побачення. 

Протягом дня присилайте їй смс, у яких робіть їй компліменти та продовжуйте інтригувати, що її ввечері чекає сюрприз. Звичайно ж, ваш головний подарунок прибережіть на вечір.

Якщо ви в гарних стосунках із мамою вашої дівчини, то можна попросити її, щоб допомогла. Напередодні свята передайте їй невеличкий сюрприз для коханої та листівку з запрошенням на побачення. Нехай мама з самого ранку залишить це в її кімнаті. 

Також можна залишити зранку на дверях коханої ось таку красу. Замовити букет із таким оригінальним дизайном можна в будь-якому квітковому магазині. 

Якщо ж 8 Березня для вас двох буде вихідним днем, все одно обов'язково зробіть для неї невеличкий сюрприз вранці та дайте їй час підготуватися до побачення. В цей день кожна дівчина хоче бути найгарнішою, тому не варто приходити та відразу ж забирати її гуляти, адже на підготовку дівчатам потрібен час. 

Обов'язково заздалегідь замовте столик у кафе чи ресторані. Не сподівайтеся, що 8 Березня заклади будуть вільними. Якщо не замовити столик, можна осоромитися перед дівчиною та провести дуже багато часу, заглядаючи в різні кафе в пошуках вільного місця. Це зовсім не романтично та лише роздратує вас обох. 

 

Залежно від того, які в дівчини хоббі, що їй подобається, можна провести цілий день, наприклад, у аквапарку, на ролердромі, в боулінгу, караоке. Ви краще знаєте вподобання своєї коханої. 8 Березня потрібно провести так, як подобається саме їй, а не вам. Навіть, якщо вам це не дуже цікаво, все одно зробіть їй приємність та присвятіть день саме її вподобанням та захопленням.

Не забувайте про театр, філармонію, якщо коханій подобаються концерти чи вистави, обов'язково придбайте квитки заздалегідь на 8 Березня. 

Також можна сходити в кіно, хоч це й традиційно, але все одно дуже мило. 

 

 Як відсвяткувати 8 Березня, якщо ви вже у шлюбі

Щоб свято 8 Березня вдалося, завдання чоловіка заздалегідь потурбуватися про те, щоб у цей день дітей забрала до себе бабуся чи залишити їх на няню. Головне - це влаштувати дружині справжній відпочинок від домашніх побутових турбот. 

З самого ранку не лінуйтеся, встаньте раніше, доки дружина ще спить, приготуйте їй сніданок та принесіть у ліжко. Якщо ви думаєте, що це занадто банально, просто згадайте, скільки разів ви насправді робили для неї цей невеличкий сюрприз? Як правило, про це знають усі, але ніхто не робить. Але якщо й робили, все одно їй буде неймовірно приємно, коли ви її розбудите тим, що принесли в ліжко сніданок.

Дуже важливо зробити це дійсно романтично, а не просто нарізати бутербродів. Зробіть ось таку красу зі звичайних сосисок та яєчні, це дуже просто, смачно, а головне - красиво.

 

Приготуйте їй каву чи чай у найкрасивіших чашках, які у вас є. Обов'язково збігайте та купіть невеличкий букетик квітів. Головний подарунок та букет не варто вручати з самого ранку. Прибережіть цей сюрприз до вечора.

Разом зі сніданком вручіть їй листівку, в якій буде написано, що ви запрошуєте її ввечері на побачення, куди та на котру годину. 

Провести 8 Березня вдома або організувати домашній романтичний вечір - це не найкращий варіант. Жінки все ж таки дуже люблять виходити в світ, обожнюють, коли випадає нагода одягтися у вечірню сукню та зробити гарну зачіску. Тож подаруйте їй у цей жіночий день таку можливість. Звичайно ж, замовте столик у ресторані або дуже затишному кафе заздалегідь. 

Такого відпочинку потребує кожна жінка. А якщо у вас є маленька дитина, то стомленій молодій матусі особливо необхідно хоча на б декілька годин забути про побутові турботи. Звичайно ж, крихітного малюка не залишиш надовго, але обов'язково домовтеся з кимось із родичів, щоб із дитинкою побули хоча б 2-3 години. За цей час ви встигнете сходити з коханою дружиною до ресторану, гарантуємо, вона буде дуже щаслива. 

Свій основний подарунок-сюрприз вручайте ввечері у ресторані чи кафе. 

Нагадаємо, що ми вже розповідали про те, який подарунок можна зробити коханій на 8 Березня. 

Читайте також: Подарунок на 8 Березня: традиційний, оригінальний, модний чи вражаючий?

Наступного разу ми вам розкажемо, що подарувати на 8 березня мамі та бабусі. 

Автор: Ірина Радченко