Політика
2 березня 2016
Нардеп розповів, як переконував європейців повірити в українців
Єгор Соболєв розповів про тиждень України в Європарламенті.
news-image

Про це політик написав на своїй сторінці в фейсбуці, передає «Є!».

За словами політика, серед керівництва Єврокомісії зараз виникає все більше розуміння, що нове керівництво України краде так само, як і попереднє.

"Це загрожує новою втомою від України, як держави, що ніколи не втратить шансу втратити шанс. Розлита Путіним хвиля мігрантів затуляє увагу до його атаки на нашу Незалежність.",- зазначив Соболєв.

Нардеп розповів, що під час всіх закритих зустрічах об'єднання "Самопоміч" зверталося до представників ЄС із закликом не прирівнювати "клептократів" до всієї України. Соболєв наголосив, що за останні два роки в Україні народилося нове пасіонарне європейське суспільство, яке готове рухатися в правильному напрямку при підтримці Європи та США.

"Ця думка отримує повну підтримку. Зокрема, всі причетні до прийняття рішень щодо України посадовці Єврокомісії підтримують нашу боротьбу за відкритість декларацій.",- підкреслив він.

Соболєв висловив сподівання, що Петро Порошенко не підпише закон депутата від "БПП" Вадима Денисенка, який дозволяє не вписувати багато майна в декларацію і звільняє від кримінальної відповідальності за брехню в ній.