Україна
3 березня 2016
Борис Тарасюк прокоментував результати «Українського тижня»
«Цей захід сприятиме покращенню роботи Верховної Ради в інтересах кожного українського громадянина», - Борис Тарасюк
news-image

Борис Тарасюк, Заступник голови Комітету у закордонних справах, підкреслив, що «спільне засідання депутатів Європарламенту і народних депутатів України – це унікальна подія, яка відбулася вперше в історії України», передає «Є!», посилаючись на прес-службу Апарату Верховної Ради України.

Він нагадав, що під час триденної конференції обговорювалися питання взаємодії і питання поліпшення роботи Верховної Ради України. Цьому, за його словами, сприяла Місія з оцінки потреб, яку очолював колишній Президент Європарламенту Пет Кокс. Результатом конференції стало ухвалення цілої низки заходів, які мають на меті покращити роботу Верховної Ради і взаємодію з колегами Європарламенту.

Б. Тарасюк висловив упевненість у тому, що цей захід «сприятиме покращенню роботи Верховної Ради в інтересах усього українського суспільства».

«Враховуючи те, що парламент є відображенням інтересів всього українського суспільства, будемо сподіватися, що цей захід сприятиме покращенню роботи Верховної Ради в інтересах кожного українського громадянина», - сказав він.

Він також переконаний, що нинішньому парламенту у цьому складі вистачить волі врахувати всі поради Місії та імплементувати їх у вигляді законів.