Спорт
4 березня 2016
Євген Селезньов розповів, як проходить процес адаптації в Кубані
Футболіст зазначив, що освоївся у Кубані дуже швидко, і вже потоваришував із гравцями.
news-image

На офіційному сайт російського ФК "Кубань" зявилося інтерв'ю українського нападника Євгена Селезньова, який нещодавно підписав контракт із клубом, передає «Є!»

Зокрема, Селезньов зазначив, що освоївся у Кубані дуже швидко, і вже потоваришував із гравцями.

Я тільки кілька днів в Краснодарі, тому поки нічого особливого сказати не можу. Перше враження від міста - постійно світить сонце. Не можу сказати, що багато де побував в столиці Кубані, але спочатку здалося, що це Москва: всюди одні пробки.

До закриття трансферного вікна були й інші варіанти. Поговорили з головним тренером, іншими людьми і прийшли до висновку: перед чемпіонатом Європи потрібно пограти в сильнішому, ніж український, чемпіонаті, щоб добре підготуватися до виступу в складі збірної України. Так і виник варіант з Кубанню.

Слід зазначити, що були пропозиції і з Європи, але в деякі країни не захотіла їхати дружина, а деякі не влаштовували мене. Зараз я навіть не замислююся про це, на даний момент я гравець Кубані - і все.

По-перше, мене привабив чемпіонат. По-друге, привернуло спілкування з тренером, бачення майбутнього клубу, завдань на наступний рік - мені це сподобалося. Я професійний футболіст, мені потрібно грати, і для мене це на першому місці. Є футбол, і є всі решта, - цитує Селезньова офіційний сайт Кубані.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Євген Селезньов підписав контракт з російською Кубанню. Євген вже дебютував за новий клуб, запам'ятавшись дивною симуляцією.

Читайте також: Мешканець Придністров'я, що розшукується за тероризм, намагався незаконно потрапити в Україну (відео)