Події
4 березня 2016
Під Волгоградом школяр поранив ножем однокласника під час святкування 8 Березня
Потерпілий отримав важке поранення і був госпіталізований без свідомості.
news-image

Слідчі Волгоградської області проводять перевірку за фактом різанини, яка сталася в навчальному закладі. Під час класної вечірки з нагоди Міжнародного жіночого дня один із школярів поранив приятеля ножем, яким розрізали торт при привітанні дівчаток, повідомляє «Є!» з посиланням на російські ЗМІ.

Сварка підлітків з Новоаннінського району сталася 4 березня відразу після уроків. В результаті потерпілого 14-річного учня доставили в лікарню з ножовим пораненням черевної порожнини, повідомляє офіційний сайт управління СК РФ по Волгоградській області.

За попередніми даними, поранення потерпілому було заподіяно його однокласником на грунті попередніх конфліктів. А вдалим моментом для розправи хлопчик вибрав урочистий захід, присвячений представницям прекрасної статі.

"Встановлено, що в передсвятковий день 8 Березня хлопчики зібралися в класі, щоб привітати дівчаток зі святом і випити чаю з солодощами, - йдеться в прес-релізі. - Під час підготовки до чаювання зловмисник взяв ножа, яким різали торт, і завдав потерпілому одне ножове поранення в область черевної порожнини ".

За даними слідчого відомства, школярі "негайно повідомили про інцидент педагогам".

А за даними ЗМІ, поножовщина сталася буквально на очах у вчительки. 15-річний підозрюваний Дмитро З. знаходився в кабінеті, де школярі готувалися вітати своїх однокласниць з Міжнародним жіночим днем. У цей момент і виник конфлікт. У підсумку Дмитро побився з 14-річним Кирилом Щ. Класна керівниця вивела обох хлопчиків з класу і провела з ними виховну бесіду.

На вигляд конфлікт був вичерпаний. Однак коли вчителька почала нарізати торт, Кирило обізвав Дмитра. Між підлітками знову зав'язалася сварка, в ході якої Дмитро схопив ніж і вдарив ним однокласника в живіт.

За інформацією, потерпілий отримав важке поранення і був госпіталізований без свідомості.

"На даний момент підлітку проводиться операція", - пояснили медики.