Війна
5 березня 2016
Бойовик «ЛНР» розповів про знущання командування над солдатами (відео)
Сестра російського бойовика Семена Шестопалова розшукувала брата й розворушила осиний рій.
news-image

Сестра військового Росії Семена Шестопалова розпочала розшукувати свого брата, який поїхав воювати на Донбас і зник. На відео, яке з'явилось у YouTube, один із солдатів розповідає, що знайомий зі зниклим солдатом й розкриває деякі подробиці військового устрою самопроголошеної республіки, повідомляє «Є!» з посиланням на "Четверта влада".

Сестра зниклого у розпачі й за допомогою відео звертається до суспільства.

«Все сталося на території ЛНР, яка нікому не підпорядковується і ніким не визнана. Ми у відчаї й звертаємося до всіх небайдужих людей, які що або знають»- каже на відео сестра зниклого бойовика.

Солдат російської армії Вадим Єрохін, який знав зниклого й служив разом із ним, розповів подробиці, котрі йому були відомі. Зокрема він зізнався, що 17 серпня 2015 року Шестопалов був жорстоко побитий командуванням і йому навіть прострелили ногу. Єрохін зауважив: він втрутився у конфлікт й теж отримав кулю у плече.

Поранених російських солдатів ушпиталили, але Шестопалов звідти подзвонив до "прокуратури ЛНР". Потім він залишився у лікарні, а за Єрохіним приїхала мати. Інші рядові, котрі перебували у лікарні, зізнались, що Шестопалова нібито перевезли до іншої лікарні. Але після цього перевезення його місцеперебування досі невідоме.