Шоу-біз та культура
7 березня 2016
Арсен Мірзоян освідчився коханій під час концерту (відео)
Друзі розповідають, що ледь вмовили Тоню Матвієнко не вдягати на концерт спортивний костюм.
news-image

Відомий український співак Арсен Мірзоян зробив пропозицію своїй коханій жінці Тоні Матвієнко, яка йому півтора місяці тому народила донечку Ніну. Про це у Facebook повідомляють друзі зіркової пари й розповсюджують відео, передає «Є!».

Мірзоян вирішив запропонувати коханій одруження безпосередньо під час концерту на очах у всіх прихильників. До слова, Тоня Матвієнко знаходилася у залі й дивилася концерт, як пересічний глядач.

Друзі розповідають, що ледь вмовили співачку вдягти на цей захід гарну сукню, а не спортивний костюм. Усі дуже хвилювались, але освідчення вийшло справді прекрасне.

Донька легендарної української співачки Ніни Матвієнко відповіла коханому згодою. Адже в них вже зростає маленька донечка Ніна, названа на честь відомої бабусі.

Він це зробив!!! Ми мовчали, як риби, щоб не зіпсувати сюрприз, вмовляли її не вдягати спортивний костюм після концерту, а бути в сукні. І хвилювалися, щоб вона встигла після свого виступу до нього в Жовтневий. Маякували, що Тоня вже в залі і мало не плакали від щастя разом з нею))) Вітання, рідненькі!) - з Julia Kolesnik Тоня Матвієнко Арсен МірзоянP S Відео поганої якості. Руки трусилися)))

Опубликовано Юліей Гай 7 марта 2016 г.