Суспільство
9 березня 2016
У Росії вихованцям дитячого садка видали грамоти з гербом України (ФОТО)
Батьки дітей запитуються, може Алтайський край вже є частиною України.
news-image

В одному з дитячих садків Барнаула вихованцям видали грамоти із зображенням герба і прапора України, повідомляє місцевий портал "Алтапресс",  пише «Є!».

На незвичайне оформлення грамот, виданих керівництвом дитячого садка №258, звернула увагу жителька Барнаула.

Як можна пояснити ситуацію, коли в Барнаулі (Алтайський край) в Дитячому садку №258 сім'ї нагороджують грамотами з Гербом і прапором України, або це зроблено спеціально і тепер Алтайський край входить до складу України? Поясніть будь ласка, - написала дівчина в групі соцмережі.


Завідуюча дитячого саду Анна Елфимова пояснила виданню, що грамоти із зображенням герба України вихованцям вручили випадково.

Вихователі просто роздрукували зразок грамоти з інтернету. На цей тризуб ніхто не звернув уваги. Прийняли його за звичайний жовто-синій орнамент. Я згодна, що це помилка, і такого бути не повинно. Але це результат звичайної людської неуважності, - розповіли в адміністрації саду.

Завідуюча уточнила, що «українські» грамоти видали тільки в одній групі. Керівництво пообіцяло виправити помилку і вручити дітям нові грамоти з гербом і прапором Росії найближчим часом.

 

Читайте також: Референдум у Криму провели тому, що бандити мчали на поїздах зі зброєю в руках з загрозою викорчувати росіян - Лавров