Україна
12 березня 2016
З України депортували грузинського «злодія в законі» (відео)
Нацполіція депортувала злочинця, який проник на територію України під чужим іменем.
news-image

11 березня оперативники Департаменту кримінального розшуку Національної поліції України спільно з колегами із столичної поліції затримали на території Києва громадянина Грузії - 43-річного Гочу Кахидзе, відомого в кримінальних колах за прізвиськом "Курша", повідомляє «Є!» з посиланням на Департамент комунікації Національної поліції України.

 

Поліцейські разом з представниками Державної міграційної служби України з'ясували, що затриманий громадянин не є тим, за кого себе видає: він дійсно є уродженцем Грузії, проте раніше мав прізвище Джинчарадзе.

За даними Робочого апарату НЦБ "Інтерпол", Гочу Кахидзе (Джинчарадзе) "коронували" в 1992 році в м. Москва Російської Федерації. Сталося це на 50-річному ювілеї найвпливовішого в Росії "злодія в законі" Зури Цинцадзе, за підтримки "злодія в законі" Юрія Кирия.

За підтримку "злодійських традицій" і пропаганду серед представників криміналітету, особливо молоді, Гоча Кахидзе (Джинчарадзе), який на той момент мав статус "авторитета" в кримінальному середовищі, отримав в кримінальних колах статус "злодій в законі"