Шоу-біз та культура
13 березня 2016
Українська акторка розповіла, що сама утримує родину
Ольга Сумська розповіла про свої сімейні будні.
news-image

Актриса Ольга Сумська розповіла ведучій програми "Відверто" Маші Єфросініній про відносини з чоловіком Віталієм Борисюком, повідомляє «Є!».

Сумська зізналась, що дуже багато працює, бо необхідно утримувати родину. Адже саме вона є основним джерелом доходів у сім'ї. Чоловік переважно займається вихованням доньки.

"Я розумію, що є позитивні сторони, що він приголомшливий батько. І ось ці недоліки. Ну не купив, ну не балує. Я закрию на це очі", - розповіла акторка.

Віталій Борисюк є фанатом музичних інструментів, тому купує собі забагато гітар. Такі коштовні покупки зазвичай стають незапланованими витратами для сімейного бюджету.

"Він мені не говорить, мовляв "Олечка, я там візьму з сімейного бюджету і витрачу на гитарку". А я якщо хочу собі шубку якусь, то повідомляю. Я відвикла від цього стану", - каже Ольга.

Акторка підкреслила, що її чоловік в акторській професії не надто затребуваний. Тому усі фінансові проблеми лягають на її тендітні плечі.

"Поки так виходить. Буде ривок фінансовий, я тільки скажу: "Сонечко, спасибі тобі величезне", напевно, це дуже приємно, коли чоловік приносить в дім гроші", - резюмувала Сумська.