Суспільство
13 березня 2016
У Києві до дитячої крамниці підкинули вибухівку
Підозрілий пакет жбурнув у приміщення невідомий.
news-image

У Києві 12 березня о 16:00 неподалік станції метро "Лісова" невідомий чоловік підпалив пакунок та кинув його у приміщення дитячої крамниці. Поліція миттєво прибула на виклик та оточила будівлю з метою знешкодження можливого вибухового пристрою. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції України, передає «Є!».

Пакунок, як наголосили у поліції, був обмотаний чорною ізоляційною стрічкою. Чоловік намагався закинути його до крамниці, у якій продавали дитячий одяг.

У Києві невідомий кинув вибухівку у магазин дитячого одягу (фото) : Новини УНІАН

"Пристрій відскочив і потрапив у лоток зі східними солодощами. Після цього чоловік зник з місця події, а пристрій згас", - йдеться в повідомленні.

На місце інциденту екстрено прибули вибухотехніки, які почали досліджувати невідомий предмет. Після експертизи було оголошено висновок: пакунок справді виявився саморобним вибуховим пристроєм. Він міг вибухнути й спричинити жертви.

Винуватця пригоди поки не затримали. Але в поліції повідомили прикмети, згідно яких злочин вчинив чоловік 25 років, вдягнений у спортивну кофту з капюшоном синього кольору.