Київ
13 березня 2016
У Києві бандити увірвалися до квартири воїна АТО
Вони зв'язали його дружину та доньку.
news-image

Про це повідомило видання "Обозреватель", пише «Є!».

13 березня близько десятої ранку до квартири офіцера 92-ї бригади ЗСУ Кирила Вереса, що знаходиться в зоні АТО, подзвонив чоловік, який представився співробітником ЖКГ. Він був вдягнений у форму "комунальників".

Анна Верес дозволила зайти цьому чоловікові, після чого той дістав пістолет на натягнув жінці на голову мішок. До квартири також зайшов другий злочинець. Вони зв'язали дівчину та її доньку скотчем, після чого почали обшукувати приміщення.  

Невідомі розпитали Анну про Кирила Вереса. Їх цікавило, де він служить, хто є його командиром, яку має зовнішність. Також вони ошукали сейф родини, де зберігалася зареєстрована зброя та документи. 

За інформацією, зловмисники також розпитували жінку щодо зброї, що нібито має відношення до справи затриманих співробітників ГРУ Александрова та Єрофєєва, яких допоміг затримати Кирил Верес. 

Після цього бандити забрали частину документів та телефон. Жінку з донькою вони зачинили у квартирі, наказавши передати її чоловікові, що той має місяць на роздуми та розуміє, в чому справа.