Політика
20 березня 2016
У Кривому Розі кандидат незаконно використав зображення російських школярів
Прокуратура міста Муром ймовірно позиватиме до суду.
news-image

Політична реклама у Кривому Розі викликала міжнародний суспільний резонанс. Про це повідомляє місцевий ресурс "Перший криворізький", передає «Є!»

На одному з білбордів кандидат у мери Кривого Рогу, не підписавшись, використав для "чорного" піару зображення школярів гімназій російського міста Мурома.

Після того, як місцеві ЗМІ виявили невідповідність, інформація про політичну рекламу дійшла до керівництва міста Мурома.

«Якщо фото дітей були розміщені на білбордах без згоди батьків, і це підтвердить прокурорська перевірка (яка може бути розпочата за заявою або батьків, або керівництва школи), то ми звернемося до прокуратури міста Кривий Ріг і почнемо взаємодію», - зауважили у Муромі.

Даний білборд розміщено у місті анонімно, але зміст дає зрозуміти, проти якого з кандидатів він налаштований. Інформація про кандидата та відповідального за випуск на плакаті зафарбована.

Повідомляється, що у разі надходження принаймні однієї скарги у місті Муром, криворізька прокуратура відкриє кримінальне провадження й розпочне слідство, щоб притягти до відповідальності винного кандидата.