Шоу-біз та культура
20 березня 2016
Співачка стала обличчям модного українського бренду
Злата Огневич знялася для рекламної кампанії марки Couture de Fleur.
news-image

Співачка Злата Огневич знялася у яскравій фотосесії для українського бренду Couture de Fleur, на виробах якого оживають квіти львівської художниці Олени Онуфрів, відомої далеко за межі України, повідомляє «Є!».

«Зйомка для бренду Couture de Fleur - це випадок, коли пишаєшся українським! Хочу відзначити, в нашій країні прекрасні дизайнери, дуже талановиті і по їхнім роботам видно, як сильно вони люблять свою справу, а я люблю їх! А от зйомка в одязі, яка весняна не тільки за зовнішнім виглядом, але і за настроєм - відмінно резонувала з моїм внутрішнім настроєм. Хочу додати, на знімальному майданчику я працювала виключно з професіоналами, а це завжди і яскравий досвід, і емоції! Мені приємно ставати обличчям бренду, чий одяг ніби зійшов з полотен. Це неймовірна і тонка робота! », - поділилася своїми враженнями співачка.

За словами Злати Огневич, вона відразу погодилася стати обличчям бренду, так як трендові речі - сукні-халати, комбінезони і інші наряди імпонують її весняному настрою.


Відзначимо, що презентація бренду Coture de Fleur відбулася в рамках Ukrainian Fashion Week, який стартував на цьому тижні в Києві.