Події
21 березня 2016
Грем Філліпс влаштував провокацію в залі суду над Савченко
Журналіст російських державних телеканалів Russia Today і "Зірка" почав чіплятися до родичів Надії Савченко з питанням, чи не соромно їм за доньку.
news-image

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на трансляцію Газета.ru.

Тим часом британський журналіст Грехем Філліпс затіяв скандал в залі відеотрансляцій: чомусь почав знімати родичів Савченко на мобільний телефон і питати: "Вам не соромно за дочку?", - передає журналіст видання з місця події.


Як повідомляється, родичам довелося звернутися до судового пристава, щоб вгамувати кореспондента.

Нагадаємо, нещодавно скандально відомого британського журналіста Грема Філліпса депортували з Латвії, після того, як він і там влаштував провокацію. Латвійські ЗМІ повідомляли, що поліція затримала пропагандиста Грема Філліпса під час ходи пам'яті латиських легіонерів. 

За даними видання, Філліпс спочатку намагався очолити колону легіонерів і їх прихильників в старій Ризі, проте охорона не дозволила йому цього зробити. Пізніше пропагандист Кремля, на якому був помаранчевий жилет представника преси, кричав "Чому ви прославляєте фашизм?" і намагався добитися від учасників ходи відповіді на свої питання, після чого в ситуацію втрутилася поліція. 

Читайте також: У суді над Савченко помічений скандальний Грем Філліпс (ФОТО)