Події
21 березня 2016
Полтавські аптекарі перекрили трасу Київ-Харків (ФОТО)
Біля села Супрунівка на Полтавщині понад 100 мітингувальників перекрили рух транспорту на автодорозі Київ-Харків.
news-image

Як повідомляє «Є!» з посиланням на Газета.ua, працівники комунального підприємства "Полтавафарм" продовжили свою акцію проти рейдерського захоплення.

Дітей, вагітних і хворих пропускаємо, а ось всіх інших - блокуємо. Зараз ми знову чекаємо представників обласної влади. Вранці блокували проїзд на вулиці Жовтневій у Полтаві біля СБУ, потім провели мітинг біля стін облдержадміністрації. До представників підприємства і громадськості ніхто з обласної влади не вийшов. Було вирішено застосувати радикальні заходи - ми перекрили трасу міжнародного значення, - розповів Василь Ковальчук, організатор акції.

Водії намагалися прорватися і сварилися з протестуючими. Легкові автомобілі проїжджали через село, а ось вантажівкам довелося чекати закінчення протесту.

Комунальне підприємство" Полтавафарм "переживає рейдерську атаку, адже у нас заблоковані рахунки, ми не можемо розплатитися за ліки і провести необхідну закупівлю медикаментів. Новопризначений головою облради заступник директора Майборода зробив ще одну печатку і заблокував діяльність підприємства. Від таких новацій страждають тяжкохворі, інсулінозалежний по всій області. Сьогодні ми повинні були видати зарплату працівникам, але не можемо цього зробити. Від нашої діяльності залежить не тільки функціонування аптечних пунктів, а й постачання необхідними ліками всіх лікувальних установ області, - повідомив Сергій Горбань, виконуючий обов'язки директора КП" Полтавафарм ".

Нагадаємо, полтавці 18 березня, в п'ятницю перекривали рух транспорту на 4 години по міжнародній трасі Київ-Харків.

Читайте також: У Полтаві учасники АТО заблокували атвовокзал та перекрили дорогу Київ-Харків (ФОТО, ВІДЕО)