Події
23 березня 2016
Charlie Hebdo «передбачив» теракти в Брюсселі
На одному з малюнків нового номера жінка в мусульманських одязі готується повернути «барабан терору» і вибрати наступну ціль після Парижа.
news-image

Одна з карикатур в новому номері скандального сатиричного журналу Charlie Hebdo, зверстаного ще до терактів в Брюсселі, буквально стала пророчою, повідомляє «Є!» з посиланням на європейські ЗМІ.

На малюнку зображено «колесо Фортуни», на якому написані назви європейських столиць. Стрілка завмерла на секторі «Париж», проте жінка в мусульманських одязі вже готується повернути барабан. Наступні сектора: Лондон, Афіни, Відень, Лісабон, Амстердам, Мадрид, Рим і Берлін.

Підпис під карикатурою говорить: «Загроза теракту: шанс є у всього світу».

Варто зазначити, що в новому номері тижневика немає ніяких матеріалів про трагедію в бельгійській столиці, так як він був відданий до друку до терактів.

Нагадаємо, серія терактів сталася в бельгійській столиці вранці 22 березня.  Відповідальність за вибухи взяла на себе терористична організація ІДІЛ.

За офіційними даними, загинула 31 людина, кількість постраждалих перевищила 250. Раніше повідомлялося про 34 жертви вибухів.

Читайте також: Соцмережі відреагували на теракти в Брюсселі