Події
24 березня 2016
Водій намагався запевнити прикордонників, що не знає як 148 мільйонів рублів потрапили до бензобаку його авто (відео)
Чоловік стверджував, що гроші йому підкинули.
news-image

Як вже повідомлялося, вчора в пункті пропуску «Гоптівка», що в Харківській області співробітники Державної прикордонної служби України велику кількість коштів. Їх знайшли в паливному баку автомобіля «Волга», яким наш співвітчизник слідував в Росію, передає «Є!».

Під час оформлення транспортного засобу прикордонний наряд помітив раптову зміну настрою чоловіка, крім того він давав нечіткі відповіді на запитання. Враховуючи ризики, що українець міг перевозити заборонені предмети, прикордонники ініціювали спільний з представниками фіскальної служби поглиблений огляд автівки, - повідомили у відомстві.

Перевіряючи автомобіль спільна прикордонно-митна група звернула увагу на нехарактерний звук під час простукування паливного баку. В ньому було знайдено кошти, ретельно спаковані в целофанові пакети. Зі слів правопорушника, загалом там, начебто, знаходилося близько 500 мільйонів російських рублів. Вже після складання документів чоловік змінив свою думку та зазначив, що сума сягає вдесятеро менше – 50 мільйонів рублів РФ. Діставши гроші та провівши перерахунок прикордонники та працівники митниці встановили, що насправді в автівці перевозилося майже 148 мільйонів російських рублів.

Відразу після виявлення коштів, 41-річний чоловік намагався запевнити прикордонників, що не знає про походження грошей та яким чином вони потрапили до бензобаку його автомобілю й гадки не має. Їхав він до родичів в Росію і, як звичайно, заправлявся на одній з автозаправочних станцій на трасі. Жодних перебоїв в роботі двигуна він також не відчував. Українець намагався стверджувати, що вказані матеріальні цінності йому могли підкинути саме на автозаправочній станції.

По даному факту були повідомлені співробітники УСБУ в Харківській області. Тепер останнім нашому співвітчизнику доведеться давати пояснення про походження такої суми коштів.

Читайте також: 35-річний американець повідомив у Секретну службу про свої плани вбити Обаму і побити Хілларі Клінтон