Події
24 березня 2016
Charlie Hebdо опублікував другу більш криваву карикатуру на теракти в Брюсселі (ФОТО)
Скандальний французький тижневик опублікував сьогодні одразу дві карикатури на трагедію в столиці Бельгії з різницею в кілька годин.
news-image

Сюжет рубрики "Карикатура дня» на сайті сатиричного тижневика Charlie Hebdo - знову теракти в Брюсселі. Однак на цей раз малюнок вийшов більш "кривавим" за попередній, а сатира спрямована не на беззбройних перед тероризмом співробітників безпеки аеропорту Брюсселя, а на самих смертників.

На моторошному зображенні серед розкиданих вибухом частин тіл видніється голова одного з терористів, яким карикатуристи приписали фразу "Ніхто не бачив мою валізу?".

Інший напис свідчить: "Чуємо бурчання бельгійських пасажирів".

Нагадаємо "карикатурою дня" від 23 березня став інший сюжет, пов'язаний з брюссельськими терактами. На малюнку були зображені чоловіки, схожі на підозрюваних у скоєнні серії вибухів в аеропорту бельгійської столиці.

У підписі до карикатурі йдеться про те, що якщо в 2011 році теракти були рідкісними і гучними подіями, то зараз вони відбуваються все частіше і стають буденністю. Атаки бойовиків більше нікого не дивують. Саме тому підпис на зображенні говорить "Останні слова джихадистів: ти взяв у вікна або біля проходу"

Нагадаємо, 22 березня в столиці Бельгії сталася серія терактів, внаслідок чого загинуло за попередніми даними 34 людини, постраждало близько 300 осіб.

 

Читайте також: Charlie Hebdo опублікував карикатуру на теракти в Брюсселі (ФОТО)