Події
25 березня 2016
У Запоріжжі розстріляли з автомата екс-начальника УБОЗ
Злочин було вчинено близько 6:30 ранку.
news-image

У Запоріжжі невідомі важко поранили з вогнепальної зброї колишнього начальника управління боротьби з організованою злочинністю Управління Міністерства внутрішніх справ у Закарпатській області, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Як повідомили у керівництві ГУ Нацполіції в Запорізькій області, злочин було вчинено сьогодні, 25 березня, близько 6:30 у Вознесенівському (Орджонікідзевському) районі Запоріжжя.

За попередніми даними, імовірно стріляли з автоматичної зброї. Постраждалого госпіталізовано у вкрай тяжкому стані. На місці події працює оперативно-слідча група. Відкрито кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство, - повідомило джерело.

На сайті ГУ НП в Запорізькій області відділ комунікацій повідомив, що «25 березня 2016 року о 6:35 з перетину вулиць Лермонтова і Набережної до лікарні було доставлено 45-річного жителя обласного центру з вогнепальними пораненнями».

Попередня правова кваліфікація події - 1 ч. ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство).

Як зазначає Depo.ua, мова йде про Миколу Кулітку. Він отримав 6 поранень, 2 з яких у голову.

Кулітка також займав і посаду начальника управління по боротьбі з економічною злочинністю ГУМВС у Запорізькій області і був звільнений в 2008 році, коли міністром внутрішніх справ був Юрій Луценко.